040 750 448 info@golfpocitnice.si

OKTOBRSKE GOLF POČITNICE NA CIPRU, KORINEUM GOLF&BEACH RESORT 5*

Sredi prečudovite narave bogate z borovci in oljkami se skriva prvo golf igrišče na Severnem Cipru.
040 750 448
19.10.-26.10.2024
7 noči, polpenzion,
letalski prevoz iz Ljubljane

5 x green fee
od € 1.390 na osebo

 

Share

Ciper, ena izmed najmanjših evropskih držav, se nahaja na severovzhodu Sredozemlja, na stičišču treh celin (Evrope, Azije in Afrike) in je hkrati 3. največji otok v Sredozemlju. Večina pozna Ciper, kot rojstni otok boginje ljubezni in lepote, Afrodite, ki ga krasijo rajske plaže v neokrnjeni naravi. Drugim je poznan, kot živahna počitniška destinacija, ki s svojo pestro turistično ponudbo zadovolji okuse še tako zahtevnih turistov. Burna zgodovina je pustila globok pečat v razvoju otoka in je prisotna še danes, predvsem v kulturi in načinu življenja domačinov. Če želite začutiti utrip preteklosti na Cipru enostavno morate obiskati Kirenijo in Famagusto na severovzhodu otoka. Mesti slovita po mogočnih antičnih spomenikih, hkrati pa sta največji mesti na severnem delu Cipra. Za vse, ki uživate v čistem morju in objemu sončnih žarkov, je Ciper idealna izbira za nepozabne počitnice. Ponaša se z dolgimi peščenimi plažami s turkiznim morjem, kjer so svoje zatočišče našle tudi svetovno znane in zaščitene želve caretta caretta. Če pa je v vas kaj pustolovca, se podajte na raziskovanje otoka, ki predstavlja čudovito mešanico kultur in civilziacij. Otok je s svojo lepoto in pristnostjo dal navdih za delo številnim velikim umetnikom, kot sta Shakespeare in Botticelli. Naj tudi vas prepriča rajska idila otoka. Zaljubili se boste v otok Ciper, otok, na katerem se je čas ustavil.

Kirenija
Nekoč majhno ribiško mestece se je razvilo v priljubljeno turistično središče na skrajnem severnem delu otoka, ki ga z ene strani obdaja Sredozemsko morje, z druge strani pa Kirenijsko gorovje. Območje je znano predvsem po rastlinski in živalski pestrosti – cvetoče orhideje na vsakem koraku, v zraku žvrgoli na tisoče različnih zvokov eksotičnih ptic. Sprehodite se po ulicah Kirenije in odkrijte njeno zgodovino, obiščite Kirenijski grad z muzejem, v katerem hranijo najstarejšo potopljeno ladjo, ki jo je odkril naključni potapljač, popijte pravo turško kavo v eni izmed številnih kavarn z razgledom na staro pristanišče ali preprosto uživajte na dolgih plažah v objemu sonca.

KORINEUM Golf & Beach Resort 5*
www.korineumgolf.com
Sredi prečudovite narave bogate z borovci in oljkami se skriva prvo golf igrišče na Severnem Cipru. Poleg zelene okolice Korineum golf igrišče igralcem ponuja tudi spektakularen pogled na Sredozemsko morje na eni strani in skupino gora znanih kot Beshparmak (»pet prstov«) na drugi. Razgiban teren z majhnimi grički je izziv za vsakega igralca, hkrati pa je zaradi tega igra bolj sproščena in igralcem pušča dovolj časa, da se lahko naužijejo okolice in razgleda. Hotel ima lastno plažo 1500 m od hotela, kamor vozi hotelski shuttle bus.

Lokacija: Kirenija, 12 km do centra mesta, 52 km do letališča.
Plaža: do 70 m dolge in lepo urejene zasebne plaže (odprte šele leta 2012) je 1.500 m. Do tja in nazaj urejen hotelski transfer. Za goste hotela možnost brezplačne uporabe ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest, kakor tudi kopalnih brisač. Na plaži prav tako Beach bar, ki ponuja lahke prigrizke in pijačo.
Bazen: zunanji bazen z ločenim otroškim delom. Možnost uporabe ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.
Storitev: POLPENZION (samopostrežna zajtrk in večerja).
Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžementa).
Internet: brezplačna brezžična povezava na voljo v skupnih prostorih.
Ostalo: recepcija, restavracija s teraso, 2 bara (en na plaži), fitnes center prilagojen golfistom, savna, spa center s ponudbo masaž in tretmajev, profesionalna trgovina z vrhunsko opremo za golf, možnost izposoje palic, najem opreme, električni vozički (buggy), 4 tenis igrišča.
Ponudba: restavracija s teraso, bar, konferenčna soba, fitnes center prilagojen golfistom, sauna, spa in masaže, »driving range«, profesionalna trgovina z vrhunsko opremo za golf, izposoja palic, najem opreme, električni vozički za golf. Poleg izurjenih igralcev golfa lahko igrajo tudi začetniki.

Hotel je zaradi svoje lege seveda primeren tudi za negolfiste!

O igrišču: odprto: leta 2007, arhitekt: David Hemstock, 18 lukenj, Par 72 PGA igrišče (6232 m). Igrišče leži na 65 hektarih sredi narave polne rožičevcev, oljk ter borovcev in prav vsaka luknja ima lep razgled na okolico. Zaradi razgibanega terena in zasnove je priporočljiv najem električnih vozičkov za golf.

Paketna cena:
letalski prevoz iz Ljubljane
7 noči, polpenzion
prevoz letališče-hotel-letališče
5 x green fee

19.10.-26.10.2024 € 1.390 na osebo v dvoposteljni sobi

 

Predvidene ure letov:

19.10. LJU-IST 08:50-12:15
19.10. IST-ECN 16:30-18:10
26.10. ECN-IST 13:00-14:45
26.10. IST-LJU 18:05-19:20

Rezerviran štartni časi:
20.10 10:00-10:24
21.10 10:00-10:24
23.10 10:00-10:24
24.10 10:00-10:24
25.10 10:00-10:24

* prevoz golf opreme vključen v ceno prevoza
* cena velja pri minimalno 16 prijavljenih potnikih

Splošni pogoji za potovanje so sestavni del ponudbe.

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Korineum Golf Resort