040 750 448 info@golfpocitnice.si

O nas

Spletno stran www.golfpocitnice.si upravlja podjetje Amadeo d.o.o.
Podjetje je na podlagi odločbe GZS z dne 21.8.2012 št. 10972  imetnik licence za prodajo turističnih aranžmajev (št.licence 1387).

Na tej spletni strani smo želeli združiti dolgoletne izkušnje v turizmu z ljubeznijo do golfa.
Kombinacija počitnic in golfa je idealna rešitev za družinski dopust, zato so naše ponudbe usmerjene tudi v destinacije, ki takšno možnost ponujajo.

Organizacija skupinskih golf izletov je naša specialnost. Od jeseni pa vse do konca pomladi ponujamo različne skupinske destniacije, med katerimi je na prvem mestu seveda Turčija, raj za golfiste s petnajstimi golf igrišči. Naši jesenski in spolmadanski odhodi so praviloma polno zasedenii. Najbližja in najtoplejša zimska golf destinacija je prav gotovo Hurgada v Egiptu.  Sonce, peščene plaže, morje, čudoviti hoteli in igrišča ob obali Rdečega morja – pridružite se nam na potovanju v Soma Bay, Cascades Golf & Spa Resort. Radi organiziramo tudi krajše, nekajdnevne izlete po Evropi – golf v Toskani, na Češkem in na Madžarskem… Seveda z veseljem organiziramo golf počitnice tudi za manjše skupine in individualne goste. Španija, Portugalska, Maroko, Ciper, Tenerife…so destinacije, ki so dosegljive iz bližnjih italijanskih ali avstrijskih letališč.

V katerikoli destinaciji bomo za vas z veseljem poiskali najugodnejše ponudbe hotelov, letalskih prevozov, green feejev in ostalih povezanih storitev.

Vabimo k ogledu naše spletne ponudbe, veseli bomo vašega povpraševanja!

Janko Bobera

P.S.- veljavne splošne pogoje poslovanja najdete v kotičku spodaj desno.