040 750 448 info@golfpocitnice.si

TURČIJA, OKTOBRSKE POČITNICE SIRENE GOLF BELEK 5*

Hotel se nahaja 5 km od središča Beleka, lepo urejen hotel z dvema golf igriščema.
040 750 448
22.10.-29.10.2024
7 noči, ultra all inclusive

4 x green fee, od € 1.186 na osebo
Share

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

TURČIJA, HOTEL SIRENE BELEK 5*
spletna stran

Lega: neposredno ob plaži, pribl. 6 km od Kadriye, pribl. 40 km od središča Antalije in pribl. 25 km od letališča. K hotelu spada golf igrišče Antalya Golf Club, ki je dostopno po pešpoti. Taksi in minibus povezave z okoliškimi kraji. 

Hotelska ponudba: 444 sob v glavni in večih stranskih stavbah, preddverje z recepcijo, klimatizirana glavna restavracija s teraso, 7 barov, 5 a la carte restavracij (turška, italijanska, južnoameriška, ribja, kebab), sladkovodni bazen z dvema vodnima toboganoma, olimpijski bazen v predelu vil z ločenim otroškim bazenom, TV kotiček, amfiteater, diskoteka, konferenčni prostori, brezžični internet, frizerski salon, nege v turški kopeli, različne trgovine in mini market, računalniške igre, sobna strežba, pralnica in zdravniška oskrba.

Šport in zabava: 4 teniška igrišča, fitnes center, namizni tenis, pikado, košarka, odbojka na mivki, vodna aerobika, aerobika, raztezanje, kanuji, pedolini, jadranje in jadranje na deski (s potrdilom), celodnevna animacija, športne aktivnosti, dnevne igre, tekmovanja, večerne predstave, občasno živa glasba, turški večer s folkloro, mini klub, otroška animacija. Za plačilo: oprema za tenis, biljard, golf, vodni športi (lokalni ponudniki na plaži).
Wellness – dobro opremljen SPA & wellness center z različnimi negami.

Golf
k hotelu spada Antalya Golf Club, ki ima 2 ločeni igrišči za golf: Pasha in PGA Sultan Cours, do obeh vozi neprekinjen hotelski shuttle, par minut vožnje. 

SIRENE GOLF BELEK 5*
Datum: 22.10.-29.10.2024
Cena: od € 1.195 na osebo v dvoposteljni sobi
Doplačilo letalski prevoz.

Vključeno:
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev 7 noči, all inclusive
– 4 x green fee na igriščih: 2 x Pasha, 2 x PGA Sultan

Možna doplačila:
– dodatni green fee
–  zavarovanje odpovednega rizika
– zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini

Cene veljajo pri minimalno 8 potnikih/golfistih.

Splošni in posebni pogoji in navodila za potovanje so sestavni del ponudbe in jih najdete na povezavi https://www.golfpocitnice.si/splosni-pogoji/

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje oktobrske počitnice Sirene Golf Belek