040 750 448 info@golfpocitnice.si

NOVOLETNI GOLF V TURČIJI
SUENO HOTELS GOLF BELEK 5*

Hotela Sueno Golf in Sueno Deluxe se nahajata 5 km od središča Beleka, lepo urejen hotel z dvema golf igriščema.
040 750 448
28.12.2024-6.1.2025
skupinski odhod
9 noči, ultra all inclusive

letalski prevoz, unlimited golf
od € 1.785 na osebo
Share

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

SUENO GOLF BELEK 5*
KRAJ: Belek
Spletna stran hotela: www.sueno.com.tr

Lega: 400 m do lastne peščene plaže, na območju Beleka, približno 40 km od središča Antalye (taksi, minibus), 30 km od letališča. V bližini barov, restavracij.
Hotelska ponudba: sodoben šestnadstropni hotel, zgrajen leta 2007, skupno 174 sob (tudi senior, suite, prilagojene invalidnim osebam); restavracije (glavna; »a-la-carte«), okrepčevalnica, več barov; notranji bazen; trgovinice, frizer, dvigala, tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno).
Standardne sobe: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet (brezplačno), grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (plačilo), sef, balkon na morsko stran.

Šport: fitnes, golf, tenis, nogomet, košarka, biljard, namizni tenis.
Wellness: turška in parna kopel, savna, masaža, lepotilni salon.
Zabava: lahka animacija, živa glasba.

HIGH ULTRA ALL INCLUSIVE
Natančen opis ultra all inclusive (vse vključeno) storitve in razporeditev po urah lahko vzamete na recepciji hotela ob namestitvi. Samopostrežni zajtrk, pozni zajtrk, kosilo in večerja (pri večerji so za moške obvezne dolge hlače), 1x večerja v a la carte restavraciji s predhodno rezervacijo, polnočni prigrizek, čaj, kava in pecivo v popoldanskem času, popoldanski prigrizki, sladoled ob določenih urah, domače in nekatere uvožene alkoholne in brezalkoholne pijače v različnih barih po razporedu hotela, hotelska in športna ponudba:senčniki, ležalniki in kopalne brisače ob bazenu in na plaži, turška kopel, savna, fitness, namizni tenis, tenis, pikado, košarka, odbojka.
V ultra all inclusive ni vključeno:
– spa & wellness storitve, sveži sadni sokovi, internet cafe, pivo v steklenicah, energijski napitki, namizni nogomet, biljard, golf in izposoja opreme, teniška oprema.
Gostje hotela Sueno Golf lahko koristijo vse storitve sosednjega sestrskega hotel SUENO DELUXE.
—————
NOVOLETNE GOLF POČITNICE V TURČIJI
SEUNO DELUXE BELEK 5*
28.12.2024-6.1.2025, 9 noči
od € 1.785 na osebo
Cena velja na osebo v dvoposteljni sobi in pri minimalno 16 potnikih.

Vključeno:
– povratni letalski prevoz iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev 9 noči, all inclusive
– silvestrska večerja
– neomejeno igranje golfa na igriščih Pines in Dunes

GOLF
Hotel ima dve lastni igrišči PINES in DUNES.
8 tee timov je  določenih vnaprej, ostale pa rezervirate po prihodu na golf recepciji v skladu z razpoložljivostjo igrišč.
Opise igrišč najdete na povezavi: http://golf.sueno.com.tr/golfclub/pinesdunes/

Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876. in člen 878./ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembi cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).
Pridržujemo si pravico do zamenjave letališč, ali nastanitve zaradi prilagoditve letalskim prevoznikom ali nepredvidenih okoliščin.
Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja in so na voljo na naši spletni strani https://www.golfpocitnice.si/splosni-pogoji/

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Sueno Golf Belek