040 750 448 info@golfpocitnice.si

GOLF NA CIPRU
19.10.-26.10.2024
APHRODITE HILLS

040 750 448
Share

Razkošen hotel Aphrodite Hills s petimi zvezdicami se nahaja na edinstveni in slikoviti lokaciji na planoti s pogledom na legendarno Afroditino rojstno mesto sredi bleščeče modrega Sredozemskega morja. Hotel čudovito združuje klasiko s sodobnim.
290 sob in apartmajev je dobro opremljenih in združujejo razkošje in udobje s tradicionalno prijaznim ciprskim dekorjem v kombinaciji z minimalističnim, modernim dizajnom na najvišji ravni.
Letovišče Aphrodite Hills na svoji luksuzni lokaciji v mestu Paphos ponuja veliko različnih restavracij in barov.

Aphrodite Hills Golf Resort je dom veličastnega golf igrišča z 18 luknjami, golf akademije s 3 luknjami in veličastne klubske hiše, namenjeno golfistom vseh standardov in starosti.

Nagrajeno igrišče za golf je bilo uradno odprto leta 2002, zasnoval pa ga je priznani arhitekt Cabell Robinson. Robinson je zasnoval Aphrodite Hills kot popolno mešanico zahtevnih bunkerjev, urejenih fairwayev z bujno bermudsko travo in bogate, večplastne zelenice.

Vizualno spektakularna proga se širi skozi avtohtone oljke in rožičevce ter je zgrajena na dveh planotah, ločenih z dramatično sotesko z izjemnim razgledom na Sredozemlje. Osupljive 130-metrske soteske, ki ločujejo tee na 7. luknji, so vabljiv izziv za vse ljubitelje te čudovite igre.

GOLF: Aphrodite Hills (0 km), Secret Valley (18 km) in Elea Golf (8km).

APHRODITE HILLS 5*
spletna stran

Cena: od € 870 na osebo

Cena vključuje:
– 7 noči v apartmaju z dvema ločenima splanicama (primerno za dva para)
– 5 green fee na igriščih:
2 x Golf Aphrodite Hills vklj. buggy
1 x Golf ali Secret Valley
1 x Golf Minthis Hills
1 x Golf Elea Golf

Za doplačilo:
– letalski prevoz
– prevoz letališče-hotel-letališče
– prevozi na igrišča
– dodatni green fee

* hotel in igrišča so v izbranem terminu precej zasedena zato priporočamo čimhitrejšo rezervacijo

Splošni in posebni pogoji in navodila za potovanje so sestavni del ponudbe in jih najdete na povezavi https://www.golfpocitnice.si/splosni-pogoji/

 

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Aphrodite Hills