040 750 448 info@golfpocitnice.si
HURGADA, CASCADES GOLF RESORT SOMA BAY 5*
Direktno na golf igrišču Soma Bay
040 750 448
22.10.-30.10.2021
8 noči, all inclusive, 5 x green fee

letalski prevoz iz Ljubljane
že
od € 1.477 na osebo
Share

Golf in počitnice v Egiptu

Hurgada, Soma Bay
22.10.-30.10.2021, 8 noči
polet iz Ljubljane in s prestopanjem v Istanbulu

The Cascades Golf Resort, SPA & Thalasso 5*
spletna stran

Čudovit hotel The Cascades Golf Resort, SPA & Thalasso se nahaja 45 kilometrov južno od letališča, direktno na igrišču Cascades (18-lukenj, par 72 by Gary Player).
Do hotelske plaže vozi brezplačen hotelski shuttle.

Predvidene ure letov:
22.10. LJU IST 19:55 23:15
23.10. IST HRG 01:40 03:30
30.10. HRG IST 00:30 04:30
30.10. IST LJU 07:00 08:15

Cena:
od € 1.477 na osebo v dvoposteljni sobi

Vključeno:
– polet iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– 8 noči, all inclusive
– dvoposteljna soba standard pogled morje
– 5 x green fee
– asistenco predstavnika agencije (pri min. 20 potnikih)

Doplačila:
– vizum (€ 30 obvezno doplačilo)
– doplačilo enoposteljna soba € 335
– zdravstveno zavarovanje tujina
– zavarovanje odpovednega rizika
– dodatni green fee 18 lukenj € 85

TRENUTNI POGOJI ZA VSTOP V EGIPT
Vstop v Egipt se brez napotitve v karanteno in brez predložitve negativnega izvida PCR testa omogoči:
– osebam, ki predložijo EU COVID digitalno potrdilo o cepljenju zoper COVID-19 v angleškem jeziku, in je od prejema drugega oz. zadnjega odmerka cepiva COMIRNATY Biontech/Pfizer, Moderna, Astra Zeneca/Oxford, Johnson+Johnson/Jansses, Sinovac Biotech, Gamaleya Sputnik V in Sinopharm, minilo najmanj 14 dni in mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, rojstni datum, edinstveni identifikator certifikata, QR kodo, naziv vrste cepiva ter potrdilo o prejemu obeh/dveh odmerkov cepiva ter datum prejema zadnjega odmerka.

Slovenski potniki, ki nimajo potrdila EU COVID digitalnega potrdila o cepljenju morajo ob prehodu meje v Egiptu predložiti negativen PCR COVID-19 test (PCR test opravljen 72 ur ali manj pred prihodom v Egipt (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).

Potrdilo mora biti v pisni obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test (obvezen tudi originalni (barvni) žig (digitalni podpis laboratorija ne zadostuje pogojem), uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.

Potniki, ki pristanejo na letališčih Hurgada in Sharm El Sheikh lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt). Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel (v primeru daljšega čakanja skupinski transfer ni možen – za potnike lahko uredimo samoplačniški individualen prevoz), kjer pa so do rezultata testa samoizolirani v sobi (hotel poskrbi v času samoizolacije za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti.

Vsi potniki morajo izpolniti obrazec Health Declaration form, ki ga ob prihodu v Hurgado predajo zdravstvenemu osebju na letališču.

 

 

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Cascades Soma Bay