040 750 448 info@golfpocitnice.si
GOLF V TURČIJI FEBRUAR 2021
SIRENE BELEK GOLF 5*
Neposredno ob plaži in dveh golf igriščih Antalya Golf Club (Pasha in Sultan)
040 750 448
6.2.-13.2.2021
skupinski ohdod
7 noči, ultra all inclusive

letalski prevoz
5 x green fee
od € 960 na osebo!
Share
Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

HOTEL SIRENE BELEK 5*
Spletna stran hotela:https://www.sirene.com.tr/sirene-belek-hotel

Lega: neposredno ob plaži, pribl. 6 km od Kadriye, pribl. 40 km od središča Antalije in pribl. 25 km od letališča. K hotelu spada golf igrišče Antalya Golf Club, ki je dostopno po pešpoti. Taksi in minibus povezave z okoliškimi kraji. 
Hotelska ponudba: 444 sob v glavni in večih stranskih stavbah, preddverje z recepcijo, klimatizirana glavna restavracija s teraso, 7 barov, 5 a la carte restavracij (turška, italijanska, južnoameriška, ribja, kebab), sladkovodni bazen z dvema vodnima toboganoma, olimpijski bazen v predelu vil z ločenim otroškim bazenom, TV kotiček, amfiteater, diskoteka, konferenčni prostori, brezžični internet, frizerski salon, nege v turški kopeli, različne trgovine in mini market, računalniške igre, sobna strežba, pralnica in zdravniška oskrba.

Golf paket: 5 x green fee – 3 x Pasha, 2 x PGA Sultan

Datum: 6.2.-13.2.2021
Cena: € 960 na osebo v dvoposteljni sobi

Vključeno:
– povratni letalski prevoz iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu (ugodne časovnice)
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev v hotelu 7 noči, dvoposteljna soba, ultra all inclusive
– 5 X green fee (3 Pasha + 2 PGA Sultan)
– možno doplačilo € 100 za dodatni 1 x GF na Titanic Golf

Povezava na spletne strani igrišč:
Sultan http://agc.com.tr/?page_id=21955&lang=en
Pasha http://agc.com.tr/?page_id=22008&lang=en

Cene veljajajo na osebo v dvoposteljni sobi in pri minimalno 8 potnikih.

First Minute ponudba vsebuje akcijsko ceno letalskega prevoza, ki velja za omejeno število sedežev na letalu in zato velja le do zasedbe prostih mest!

Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876. in člen 878./ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembi cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).
Pridržujemo si pravico do zamenjave letališč, ali nastanitve zaradi prilagoditve letalskim prevoznikom ali nepredvidenih okoliščin.
Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja in so na voljo na naši spletni strani www.golfpocitnice.si

 

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Sirene Belek Hotel skupinski odhod