040 750 448 info@golfpocitnice.si
TURČIJA, OKTOBRSKE POČITNICE SUENO GOLF BELEK 5*
Hotel se nahaja 5 km od središča Beleka, lepo urejen hotel z dvema golf igriščema.
040 750 448
28.10.-4.11.2022
7 noči, ultra all inclusive

letalski prevoz, 4 x green fee
od € 1.480 na osebo
Share

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

SUENO GOLF BELEK 5*
KRAJ: Belek
Spletna stran hotela: www.sueno.com.tr

– lepo urejen hotel z dvema golf igriščema

Lega: 400 m do lastne peščene plaže, na območju Beleka, približno 40 km od središča Antalye (taksi, minibus), 30 km od letališča. V bližini barov, restavracij.
Hotelska ponudba: sodoben šestnadstropni hotel, zgrajen leta 2007, skupno 174 sob (tudi senior, suite, prilagojene invalidnim osebam); restavracije (glavna; »a-la-carte«), okrepčevalnica, več barov; notranji bazen; trgovinice, frizer, dvigala, tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno).
Standardne sobe: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet (brezplačno), grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (plačilo), sef, balkon na morsko stran.

Šport: fitnes, golf, tenis, nogomet, košarka, biljard, namizni tenis.
Wellness: turška in parna kopel, savna, masaža, lepotilni salon.
Zabava: lahka animacija, živa glasba.

HIGH ULTRA ALL INCLUSIVE
Natančen opis ultra all inclusive (vse vključeno) storitve in razporeditev po urah lahko vzamete na recepciji hotela ob namestitvi. Samopostrežni zajtrk, pozni zajtrk, kosilo in večerja (pri večerji so za moške obvezne dolge hlače), 1x večerja v a la carte restavraciji s predhodno rezervacijo, polnočni prigrizek, čaj, kava in pecivo v popoldanskem času, popoldanski prigrizki, sladoled ob določenih urah, domače in nekatere uvožene alkoholne in brezalkoholne pijače v različnih barih po razporedu hotela, hotelska in športna ponudba:senčniki, ležalniki in kopalne brisače ob bazenu in na plaži, turška kopel, savna, fitness, namizni tenis, tenis, pikado, košarka, odbojka.
V ultra all inclusive ni vključeno:
– spa & wellness storitve, sveži sadni sokovi, internet cafe, pivo v steklenicah, energijski napitki, namizni nogomet, biljard, golf in izposoja opreme, teniška oprema.
Gostje hotela Sueno Golf lahko koristijo vse storitve sosednjega sestrskega hotel SUENO DELUXE.
—————

29.10.-4.11.2022
4 x green fee na igriščih PINES in DUNES

Cena: od € 1.480 na osebo v dvoposteljni sobi

Vključeno:
– povratni letalski prevoz iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev 7 noči, all inclusive
– 4 x green fee na igriščih Pines in Dunes

GOLF
Hotel ima dve lastni igrišči PINES in DUNES.
Opise igrišč najdete na povezavi: http://golf.sueno.com.tr/golfclub/pinesdunes/

Splošni pogoji za potovanje so sestavni del ponudbe: https://www.golfpocitnice.si/splosni-pogoji/

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje oktobrske počitnice Sueno Golf Belek