040 750 448 info@golfpocitnice.si

TURČIJA, CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT 5*
10.2.-17.2.2024

Golf na najlepših igriščih…
040 750 448
7 noči, ultra all inclusive
unlimited golf
od € 730 na osebo
Share

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

Hotel Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*
Spletna stran

Lega in opis: Čudovit hotelski kompleks se nahaja v Beleku in je od njegovega centra oddaljen 3 km, od mednarodnega letališča v Antalyi pa 35 km.
Hotel je bil zgrajen leta 2008 in je sestavljen iz glavne stavbe in iz 27 vil. V kompleksu se nahaja recepcija, avla (WiFi), glavna restavracija, 7 á la carte restavracij (turška, ribja, azijska, mediteranska, latinsko-ameriška, mednarodna, grill – potrebna rezervacija, za doplačilo), 11 barov.

Za doplačilo: frizerski salon, kozmetični salon, zdravniška oskrba (ob določenih urah), pralnica, spletna kavarna,konferenčne dvorane.
Bazeni: 6 zunanjih, notranji, otroški, tobogani.
Plaža: Zasebna (150 m), peščena/prodnata. Brezplačni senčniki, ležalniki in kopalne brisače.

Polet iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu.

Datum: 10.2.-17.2.2024
7 noči, all inclusive
Faldo unlimited  – 4 štartni časi potrjeni vnaprej
Cena na osebo v dvoposteljni sobi € 730
Doplačilo enoposteljna soba: € 210
* povratni letalski prevoz za doplačilo (trenutna cena cca € 425 na osebo)
* cena velja pri minimalno 8 potnikih

Vključeno:
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev 7 noči, all inclusive
– neomejeno igranje golfa na igrišču Cornelia Faldo

Cene paketov veljajo na dan vnosa ponudbe. Ker nekatere cene vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo in zaradi morebitnih sprememb cen letalskega prevoza, boste točen izračun cene prejeli ob povpraševanju.

Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876. in člen 878./ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembi cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).
Pridržujemo si pravico do zamenjave letališč, ali nastanitve zaradi prilagoditve letalskim prevoznikom ali nepredvidenih okoliščin.
Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja in so na voljo na naši spletni strani www.golfpocitnice.si

 

 

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Cornelia Diamond