040 750 448 amadeo@siol.net

TURČIJA, SIRENE BELEK GOLF 5* – SKUPINSKI ODHOD

Neposredno ob plaži in dveh golf igriščih Antalya Golf Club (Pasha in Sultan)

040 750 448

7 noči, ultra all inclusive
letalski prevoz
6 X green fee
od € 799 na osebo!

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

TURČIJA, HOTEL SIRENE BELEK 5*
spletna stran

Lega: neposredno ob plaži, pribl. 6 km od Kadriye, pribl. 40 km od središča Antalije in pribl. 25 km od letališča. K hotelu spada golf igrišče Antalya Golf Club, ki je dostopno po pešpoti. Taksi in minibus povezave z okoliškimi kraji. Brezplačen shuttle do golf igrišča Antalya Golf Club, Tat Golf Club in National Golf Club. Čas transferja: pribl. 30 minut.

Hotelska ponudba: 444 sob v glavni in večih stranskih stavbah, preddverje z recepcijo, klimatizirana glavna restavracija s teraso, 7 barov, 5 a la carte restavracij (turška, italijanska, južnoameriška, ribja, kebab), sladkovodni bazen z dvema vodnima toboganoma, olimpijski bazen v predelu vil z ločenim otroškim bazenom, TV kotiček, amfiteater, diskoteka, konferenčni prostori, brezžični internet, frizerski salon, nege v turški kopeli, različne trgovine in mini market, računalniške igre, sobna strežba, pralnica in zdravniška oskrba.

Šport in zabava: 4 teniška igrišča, fitnes center, namizni tenis, pikado, košarka, odbojka na mivki, vodna aerobika, aerobika, raztezanje, kanuji, pedolini, jadranje in jadranje na deski (s potrdilom), celodnevna animacija, športne aktivnosti, dnevne igre, tekmovanja, večerne predstave, občasno živa glasba, turški večer s folkloro, mini klub, otroška animacija. Za plačilo: oprema za tenis, biljard, golf, vodni športi (lokalni ponudniki na plaži).
Wellness – dobro opremljen SPA & wellness center z različnimi negami.

SKUPINSKI ODHOD 3.2.-10.2.2018
8 dni / 7 noči
trenutna cena:  € 869 na osebo

Vključeno:
– povratni letalski prevoz iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu (ugodne časovnice)
– namestitev v hotelu 7 noči, dvoposteljna soba, ultra all inclusive
– 6 X green fee (2 Pasha + 2 PGA Sultan + 1 Carya + 1 National)
– prevoz na golf igrišči Carya in National

– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Sirene Belek Hotel skupinski odhod