040 750 448 amadeo@siol.net

TURČIJA, SUENO GOLF BELEK 5*

Hotel se nahaja 5 km od središča Beleka, lepo urejen hotel z dvema golf igriščema.

040 750 448

30.11.-7.12.2019
01.2.-08.2.2020
skupinski odhodi
7 noči, ultra all inclusive

letalski prevoz, unlimited golf
od € 799 na osebo

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

SUENO GOLF BELEK 5*
KRAJ: Belek
Spletna stran hotela: www.sueno.com.tr

– lepo urejen hotel z dvema golf igriščema

Lega: 400 m do lastne peščene plaže, na območju Beleka, približno 40 km od središča Antalye (taksi, minibus), 30 km od letališča. V bližini barov, restavracij.
Hotelska ponudba: sodoben šestnadstropni hotel, zgrajen leta 2007, skupno 174 sob (tudi senior, suite, prilagojene invalidnim osebam); restavracije (glavna; »a-la-carte«), okrepčevalnica, več barov; notranji bazen; trgovinice, frizer, dvigala, tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno).
Standardne sobe: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet (brezplačno), grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (plačilo), sef, balkon na morsko stran.

Šport: fitnes, golf, tenis, nogomet, košarka, biljard, namizni tenis.
Wellness: turška in parna kopel, savna, masaža, lepotilni salon.
Zabava: lahka animacija, živa glasba.

HIGH ULTRA ALL INCLUSIVE
Natančen opis ultra all inclusive (vse vključeno) storitve in razporeditev po urah lahko vzamete na recepciji hotela ob namestitvi. Samopostrežni zajtrk, pozni zajtrk, kosilo in večerja (pri večerji so za moške obvezne dolge hlače), 1x večerja v a la carte restavraciji s predhodno rezervacijo, polnočni prigrizek, čaj, kava in pecivo v popoldanskem času, popoldanski prigrizki, sladoled ob določenih urah, domače in nekatere uvožene alkoholne in brezalkoholne pijače v različnih barih po razporedu hotela, hotelska in športna ponudba:senčniki, ležalniki in kopalne brisače ob bazenu in na plaži, turška kopel, savna, fitness, namizni tenis, tenis, pikado, košarka, odbojka.
V ultra all inclusive ni vključeno:
– spa & wellness storitve, sveži sadni sokovi, internet cafe, pivo v steklenicah, energijski napitki, namizni nogomet, biljard, golf in izposoja opreme, teniška oprema.
Gostje hotela Sueno Golf lahko koristijo vse storitve sosednjega sestrskega hotel SUENO DELUXE.
—————
First Minute ponudba vsebuje akcijsko ceno letalskega prevoza, ki velja za omejeno število sedežev na letalu in zato velja le do zasedbe prostih mest!

SUENO GOLF BELEK, datuma skupinskih odhodov: 30.11.-7.12.2019 in 1.2.-8.2.2020
30.11.-7.12.2019 – neomejeno igranje na igriščih PINES in DUNES: € 799 na osebo
01.02.-08.02.2020 – neomejeno igranje na igriščih PINES in DUNES: € 880 na osebo

Cena velja na osebo v dvoposteljni sobi in pri minimalno 8 potnikih.

Vključeno:
– povratni letalski prevoz iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev 7 noči, all inclusive
– neomejeno igranje golfa na igriščih Pines in Dunes

GOLF
Hotel ima dve lastni igrišči PINES in DUNES.
4 tee timi so določeni vnaprej, ostale pa rezervirate po prihodu na golf recepciji v skladu z razpoložljivostjo igrišč.
Opise igrišč najdete na povezavi: http://golf.sueno.com.tr/golfclub/pinesdunes/

Z veseljem pripravimo ponudbo tudi za katerikoli drug datum, tako za individualne potnike kot skupine. Pošljite povpraševanje.

Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876. in člen 878./ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembi cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).
Pridržujemo si pravico do zamenjave letališč, ali nastanitve zaradi prilagoditve letalskim prevoznikom ali nepredvidenih okoliščin.
Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja in so na voljo na naši spletni strani http://www.golfpocitnice.si/splosni-pogoji/

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Sueno Golf Belek