040 750 448 amadeo@siol.net

TURČIJA, CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT 5*

Golf na najlepših igriščih…

040 750 448

7 noči, ultra all inclusive
letalski prevoz
5 x green fee

od € 1.398 na osebo

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

Hotel Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*
Spletna stran

Lega in opis: Čudovit hotelski kompleks se nahaja v Beleku in je od njegovega centra oddaljen 3 km, od mednarodnega letališča v Antalyi pa 35 km.
Hotel je bil zgrajen leta 2008 in je sestavljen iz glavne stavbe in iz 27 vil. V kompleksu se nahaja recepcija, avla (WiFi), glavna restavracija, 7 á la carte restavracij (turška, ribja, azijska, mediteranska, latinsko-ameriška, mednarodna, grill – potrebna rezervacija, za doplačilo), 11 barov.
Za doplačilo: frizerski salon, kozmetični salon, zdravniška oskrba (ob določenih urah), pralnica, spletna kavarna,konferenčne dvorane.
Bazeni: 6 zunanjih, notranji, otroški, tobogani.
Plaža: Zasebna (150 m), peščena/prodnata. Brezplačni senčniki, ležalniki in kopalne brisače.

GOLF: hotelsko igrišče Cornelia Faldo (1 km), Montgomerie (2 km)

Polet iz Ljubljane s prestopnjem v Istanbulu.

od € 1.398 na osebo, vključeno 5 x green fee (3 x Faldo, 1 x Montgomerie, 1 x Lykia)
Paketna cena vključuje letalski prevoz iz Ljubljanes prestopanjem v Istanbulu, prevoz letališče-hotel-letališče, 7 noči v hotelu, izbrano storitev v hotelu (all inclusive, ultra all inclusive…), izbrani golf paket. Prevoz golf opreme je vključen v ceno letalske vozovnice.

Cene paketov veljajo na dan vnosa ponudbe (22.2.2019). Ker nekatere cene vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo in zaradi morebitnih sprememb cen letalskega prevoza, boste točen izračun cene prejeli ob povpraševanju.

 

 

 

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Cornelia Diamond