040 750 448 info@golfpocitnice.si

TURČIJA, CORNELIA DELUXE RESORT 5*

Prijeten hotel za golfiste.
Hotelsko igrišče NICK FALDO Cornelia Golf Club.

040 750 448

7 noči, ultra all inclusive
letalski prevoz iz Ljubljane
4 x green fee
Faldo
od € 1.080 na osebo

Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

Hotel Cornelia Deluxe Resort & Spa 5*

https://s-ec.bstatic.com/images/hotel/max1280x900/268/26822694.jpg
Spletna stran

video

LEGA: ob lastni peščeni plaži, 4 km od centra Belek, 10 km od mesta Kadriye, letališče Antalya 35 km.

HOTELSKA PONUDBA: recepcija, 6 restavracij, več barov; notranji bazen, 2 zunanja bazena, 2 otroka bazena, vodni park s 3 tobogani in 1 otroškim; pralnica, frizerski salon, trgovina, dvigalo, tv soba, internetni kotiček (doplačilo), WI-Fi v hotelu, diskoteka, zdravnik, spa center: turška kopel-hamam, masaže, savne, jacuzzi. Otroško igrišče, mini klub, aerobika, gimnastika, pikado, fitnes, biljard, odbojka na plaži, košarka, tenis, mini golf, namizni tenis, golf igrišče Faldo; dikoteka, nočni klub, dnevna in večerna hotelska animacija.

Senčniki in ležalniki ter brisače ob bazenu in na plaži vključeni (glede na razpoložljivost).

SOBE:
Standard- vrtna soba: prostorne in moderno opremljene v depandansi, klimatska naprava (ob določenih urah), sat-tv, mini bar (dnevno polnjenje), sef, telefon, kopalnica, sušilnik za lase, WI-FI, balkon, kopalni plašč, copati, sobe so s pogledom na vrt. Možnost dveh dodatnih ležišč za otroka 2-12 let ali dodatno ležišče za eno odraslo osebo.

Sobe v glavni stavbi: v standard sobah možno eno dodatno ležišče.

Družinske sobe: enaka oprema kot pri standard sobah, 2 povezani sobi, 1 kopalnica. V družinski sobi morajo bivati 4 osebe!

PREHRANA: ultra vse vključeno

GOLF: hotelsko igrišče Cornelia Golf Club, igrišče Faldo (5 km), 27 lukenj

Polet iz Ljubljane s prestopnjem v Istanbulu.

Infomativna paketna cena od € 1.080 na osebo

Vključeno:
– povratni letalski prevoz iz Ljubljane s prestopanjem v Istanbulu
– brezplačen prevoz golf opreme
– prevoz letališče-hotel-letališče
– namestitev 7 noči, all inclusive
– izbrani golf paket 4 x Faldo
– prevozi hotel-igrišče-hotel

Dodatni GF po želji.

Vse cene veljajajo na osebo v dvoposteljni sobi in pri minimalno 8 potnikih.

First Minute ponudba vsebuje akcijsko ceno letalskega prevoza, ki velja za omejeno število sedežev na letalu in zato velja le do zasedbe prostih mest!

Skladno z zakonom o obligacijah /člen 876. in člen 878./ si pridržujemo pravico do zvišanja cene potovanja pri spremembah v menjalnem valutnem tečaju ali pri spremembi cen prevoznikov. Skladno z 878. členom istega zakona si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).
Pridržujemo si pravico do zamenjave letališč, ali nastanitve zaradi prilagoditve letalskim prevoznikom ali nepredvidenih okoliščin.
Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja in so na voljo na naši spletni strani www.golfpocitnice.si

 

 

 

 

Pošlji Povpraševanje

Povpraševanje Cornelia Deluxe